Formule ayurvedice complexe
BRIDHIHAR


Formula complexa pentru sanatatea celulei

(flacon x 60 capsule)


Ingrediente: pulberi şi decoct din oleo-gumi-rezină de Boswellia serrata 82mg, semințe de Caesalpinia bonducella 82mg, sare gemă (Sodium chloride impura) 82mg, semințe de Hollarrhena antidysenterica 42mg, fructe de Embelia ribes 42mg, bulbi de usturoi (Allium sativum) 42mg, semințe de Apium leptophyllum 42mg, rășină de mastic ( Pistacia lentiscus) 42mg, oleo-gumi-rezină de Ferula foetida 22mg, oleo-gumi-rezină de Gardenia gummifera  22mg. Procesat cu decoct din frunze de Aloe vera conform cu ASS – 500 mg, gelatină (capsule).


Proprietati: ajuta la detoxifierea aparatului digestiv, a ficatului, a sângelui si a limfei si la imbunatatirea metabolismului celular.


Mod de utilizare: cate 1 capsulă de 3 ori pe zi.


Atenţionări: Nu se recomandã în caz de sarcinã, alãptare.


PRODUS AYURVEDIC SUPLIMENT ALIMENTAR

 
KAISHORE GUGGUL


Formula complexa pentru detoxifierea sangelui

(flacon x 60 capsule)

Ingrediente: pulberi şi decoct din  rășină de smirnă (Commiphora  mukul) 200mg, tulpini de Tinospora cordifolia 48mg, rizomi de ghimbir ( Zingiber officinale) 24mg, fructe de piper negru (Piper nigrum) 24mg, fructe de piper lung (Piper longum) 24mg, fructe de Embelia  ribes 24mg, rădăcină de Baliospermum montanum 12mg, rădăcină de Operculina turpethum 12mg, fructe de Terminalia chebula 8mg, fructe de Terminalia bellerica 8mg, fructe de Emblica officinalis 8mg. Procesat cu decoct din fructe de Terminalia chebula, Terminalia bellerica, Emblica officinalis, tulpini de Tinospora cordifolia şi ghee 108mg conform AFI-partea 1- 500 mg, gelatină (capsule) .


Proprietati: contribuie la sanatatea pielii, a articulatiilor, a mucoaselor aparatului respiratorii si a colonului, prin favorizarea eliminarii toxinelor si a excesului de lichid de la nivelul acestora.


Mod de utilizare: cate 1 capsulă de 3 ori pe zi.


Atenţionări: Nu se recomandã în caz de sarcinã, alãptare, asociere cu propranolol, diltiazem.

 

PRODUS AYURVEDIC SUPLIMENT ALIMENTAR

 
KANCHANAR GUGGUL


Formula complexa pentru sanatatea tiroidei (flacon x 60 capsule)

Ingrediente: pulberi din rășină de smirnă (Commiphora  mukul) 250mg, scoarță de Bauhinia variegata 124mg, fructe de Terminalia chebula 23mg , fructe de Terminalia bellerica 23mg, fructe de Emblica officinalis 23mg, rizomi de ghimbir ( Zingiber officinale) 12mg, fructe de piper negru (Piper nigrum) 12mg, fructe de piper lung (Piper longum) 12mg, scoarță de Crataeva nurvala 12mg, scoarță de scorțișoară (Cinnamomum zeylanicum) 3mg, frunze de Cinnamomum tamala 3mg, fructe de cardamom (Elettaria cardamomum) 3mg, conform cu AFI-part 1 – 500 mg, gelatină (capsule).

Proprietati: sustine mecanismele de reglare a activitatii hormonale.

Mod de utilizare: cate 1 capsulă de 3 ori pe zi.

Atenţionări: Nu se recomandã asocierea cu propranolol, diltiazem, în caz de sarcinã, alãptare, deshidratare.

 

PRODUS AYURVEDIC SUPLIMENT ALIMENTAR

 
LAKSHADI GUGGUL


Formula complexa pentru sanatatea articulatiilor

(flacon x 60capsule)

Ingrediente: pulberi din rășină de smirnă (Commiphora mukul) 250mg, exudat de Coccus lacca 50mg, scoarță de Grewia tenax 50mg, scoarță de Terminalia arjuna 50mg, rădăcină de Withania somnifera 50mg, tulpini de Cissus quadrangularis 50mg, – 500 mg, gelatină (capsule).


Proprietati: contribuie la regenerarea tesutului articular, osos si muscular prin facilitarea depozitarii corecte a calciului la  nivelul acestora, sustine tonusul muscular.


Mod de utilizare: cate 1 capsulă de 3 ori pe zi.


Atenţionări: Nu se recomandă în caz de sarcină.

 

PRODUS AYURVEDIC SUPLIMENT ALIMENTAR

 
<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 2