Uleiuri medicinale


BRAHMI Email


Pentru o stare de bine- flacon cu 100ml


Compoziţie: Bacopa monnieri, ulei de susan.


Proprietăţi: Uleiul de Brahmi are în compoziţie ulei de susan şi o plantă din categoria tonicelor cerebrale, care stimulează funcţiile mentale, îmbunătăţeşte capacitatea de memorare, concentrare şi atenţie, induce o stare de calm, un somn plăcut şi întăreşte rădăcina firului de păr.


Utilizări: pentru obtinerea unei stari de calm, pentru cresterea calitatii somnului, pentru o mai buna concentrare, pentru o main buna memorizare, pentru stimularea cresterii pãrului.

 

Uleiul se aplicã prin masaj usor al fruntii si al scalpului seara, înainte de culcare.

 
KESHYA Email


Pentru un par stralucitor- flacon cu 100ml


Compoziţie: Eclipta alba, Rubia cordifolia, Pterocarpus santalinus, Prunus cerasoides, Symplocos racemosa, hematit, Sida cordifolia, Mesua ferrea, Curcuma longa, Berberis aristata, Callicarpa macrophylla, Glycyrrhiza glabra, Nelumbo nucifera, Hemidesmus indicus, ulei de susan. (Conform cu A. S. S.)


Proprietăţi: Uleiul Keshya reprezintă o formulă ayurvedică tradiţională obţinută prin procesarea  în ulei de susan a unor plante cu proprietăţi regenerante şi tonice pentru păr.


Utilizări: pentru stimularea cresterii parului, pentru mentinerea culorii naturale, a calitatii si a stralucirii a firului de par, pentru mentinerea hidratarii scalpului, pentru inducerea unui somn linistitor.

Uleiul se aplică prin masaj uşor al scalpului. Se poate folosi şi pentru masajul general al întregului corp.

 
FLAMISYL Email


Pentru un corp flexibil- flacon cu 100 ml

Compoziţie: ulei Mahanarayana,ulei Mahavishagarbha, ulei Mahamasha, ulei Nirgundi, ulei Neelgiri, ulei Gandhapuro.

Proprietăţi: Flamisyl este o combinaţie de formule ayurvedice tradiţionale obţinute prin procesarea în ulei de susan a unor plante cu proprietăţi analgezice, antiinflamatoare şi tonice musculare.

Utilizări: pentru imbunatatirea flexibilitatii musculare si articulare, pentru eliminarea blocajelor si al contractiilor de la nivelul tesutului muscular si al articulatiilor.

 

Uleiul se aplică prin masaj uşor al zonei afectate.