Formule ayurvedice complexe


LAKSHADI GUGGUL Email


Formula complexa pentru sanatatea articulatiilor

(flacon x 60capsule)

Ingrediente: pulberi din rășină de smirnă (Commiphora mukul) 250mg, exudat de Coccus lacca 50mg, scoarță de Grewia tenax 50mg, scoarță de Terminalia arjuna 50mg, rădăcină de Withania somnifera 50mg, tulpini de Cissus quadrangularis 50mg, – 500 mg, gelatină (capsule).


Proprietati: contribuie la regenerarea tesutului articular, osos si muscular prin facilitarea depozitarii corecte a calciului la  nivelul acestora, sustine tonusul muscular.


Mod de utilizare: cate 1 capsulă de 3 ori pe zi.


Atenţionări: Nu se recomandă în caz de sarcină.

 

PRODUS AYURVEDIC SUPLIMENT ALIMENTAR

 
TRIPHALA Email


Formula complexa pentru sanatatea colonului

(flacon x 60capsule)

Ingrediente: pulberi şi decoct din fructe de Terminalia chebula, Terminalia belerica, Emblica officinalis în părţi egale – 500 mg, gelatină (capsule).

Proprietati: sustine mecanismele de detoxifiere si regenerare de la nivelul mucoasei colonului, contribuie la eliminarea excesului de grasimi din organism, sustine sanatatea ochilor, a pielii si a parului.

Mod de utilizare: cate 1 capsulă de 3 ori pe zi.

Atenţionări: Nu se recomandã în caz de sarcinã, alãptare, insuficienţã hepaticã şi renalã, diaree, asociere cu anticoagulante.

PRODUS AYURVEDIC SUPLIMENT ALIMENTAR

 
MEDOHAR GUGGUL Email

Formula complexa pentru mentinerea greutatii corporale normale (flacon x 60 capsule)

Ingrediente: pulberi din rășină de smirnă (Commiphora mukul) 248mg, rizomi de ghimbir (Zingiber officinale ) 28mg, fructe de piper negru (Piper nigrum) 28mg, fructe de piper lung (Piper longum) 28mg, rădăcină de Plumbago zeylanica 28mg, rizomi de Cyperus rotundus 28mg, fructe de Terminalia chebula 28mg, fructe de Terminalia bellerica 28mg, fructe de Emblica officinalis 28mg, fructe de Embelia ribes 28mg, , conform cu R.T.S. (Ras Tantar Sar) – 500 mg, gelatină (capsule).

Proprietati: tonifica sistemul digestiv, contribuie la eliminarea excesului de lipide din sange si tesuturi.

Mod de utilizare: cate 1 capsulă de 3 ori pe zi.

Atenţionări: Nu se recomandã în caz de sarcinã, alãptare, asociere cu propranolol, diltiazem.

PRODUS AYURVEDIC

SUPLIMENT ALIMENTAR

 

 

 
KANCHANAR GUGGUL Email


Formula complexa pentru sanatatea tiroidei (flacon x 60 capsule)

Ingrediente: pulberi din rășină de smirnă (Commiphora  mukul) 250mg, scoarță de Bauhinia variegata 124mg, fructe de Terminalia chebula 23mg , fructe de Terminalia bellerica 23mg, fructe de Emblica officinalis 23mg, rizomi de ghimbir ( Zingiber officinale) 12mg, fructe de piper negru (Piper nigrum) 12mg, fructe de piper lung (Piper longum) 12mg, scoarță de Crataeva nurvala 12mg, scoarță de scorțișoară (Cinnamomum zeylanicum) 3mg, frunze de Cinnamomum tamala 3mg, fructe de cardamom (Elettaria cardamomum) 3mg, conform cu AFI-part 1 – 500 mg, gelatină (capsule).

Proprietati: sustine mecanismele de reglare a activitatii hormonale.

Mod de utilizare: cate 1 capsulă de 3 ori pe zi.

Atenţionări: Nu se recomandã asocierea cu propranolol, diltiazem, în caz de sarcinã, alãptare, deshidratare.

 

PRODUS AYURVEDIC SUPLIMENT ALIMENTAR

 
KAISHORE GUGGUL Email


Formula complexa pentru detoxifierea sangelui

(flacon x 60 capsule)

Ingrediente: pulberi şi decoct din  rășină de smirnă (Commiphora  mukul) 200mg, tulpini de Tinospora cordifolia 48mg, rizomi de ghimbir ( Zingiber officinale) 24mg, fructe de piper negru (Piper nigrum) 24mg, fructe de piper lung (Piper longum) 24mg, fructe de Embelia  ribes 24mg, rădăcină de Baliospermum montanum 12mg, rădăcină de Operculina turpethum 12mg, fructe de Terminalia chebula 8mg, fructe de Terminalia bellerica 8mg, fructe de Emblica officinalis 8mg. Procesat cu decoct din fructe de Terminalia chebula, Terminalia bellerica, Emblica officinalis, tulpini de Tinospora cordifolia şi ghee 108mg conform AFI-partea 1- 500 mg, gelatină (capsule) .


Proprietati: contribuie la sanatatea pielii, a articulatiilor, a mucoaselor aparatului respiratorii si a colonului, prin favorizarea eliminarii toxinelor si a excesului de lichid de la nivelul acestora.


Mod de utilizare: cate 1 capsulă de 3 ori pe zi.


Atenţionări: Nu se recomandã în caz de sarcinã, alãptare, asociere cu propranolol, diltiazem.

 

PRODUS AYURVEDIC SUPLIMENT ALIMENTAR

 
Mai multe articole..
<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 2